Make your own free website on Tripod.com
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- ARMEND HERENI -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
KULELI ASKERI LISESI
Home
FORUM
HISTORIA E POPULLIT SHQIPTARE
HUMOR TELEVIZIV ----->>FIKS FARE<<-----
ARKIV "98-99"
SHQIPERIA E BASHKUAR
POZITA GJEOGRAFIKE E SHQIPERISE
"SE SHPEJTI"
ALBANIAN HIP-HOP
TEKSTE KENGESH
RADIO LIVE
MUZIKE MP3
FJALOR EMRASH SHQIPTAR
FOTO NGA SHQIPERIA
FREE LOGO
FREE SMS
KARTOLINA
MELODI PER CELULAR
KULTUR
RUDI HERENI
E-MAIL
ALBANIA
POEZI
KUSH JAM UNE
KULELI ASKERI LISESI
KOSOVA
HOROSKOPI
HUMOR
FJALE TE URTA
MUZIKE
LAJME
SPORT
FJALOR
GjENI NJE SHOQERI TE RE
KARA HARP OKULU
SEND LETTER
VAJZAT KERKOJNE DJEM
DJEMT KERKOJNE VAJZA
TOP MENDI WEBSITES
FOTO ALBUMI
SHKOLLA
LAJME KOMIKE
KUKES
TIRANA
BERAT
DURRES
ELBASAN
GJIROKASTER
KORÇE
SHKODER
DIBER
FIER
PERMET
POGRADEC
SARANDE
KRUJE
LUSHNJE
BUTRINT
VLORA
"SHKOLLAT"
KULELI ASKERI LISESI
KARA HARP OKULU
PIYADE OKULU

flamur.gif

flamur.gif

flamur.gif

..."LICEU USHTARAK KULELI"...

HSTORKU:
Ne vitin 1845 me emrin MEKTEB- FÜNUN-U DAR te Dollmabahqes ne pjesen ÇINL KÖK u ndertua Per here te pare LICEU USHTARAK KULELI Pas disa vitesh liceu ushtarak KULELI zhvendoset ne vendin me te bukur te Stanbollit prane ures se Bosforit. Shkolla qe nga fillimet e punimeve te saj ka mbushur 155 vjete qe funksionon rregullisht pa nderprerje. Me date 21 shtator 2000 ne festuam 155 vjetorin e saj. Gjate ketyre viteve ne kete shkolle jane dipllomuar shume drejtues te shtetit dhe komandante te forcave te Armatosurave. Deri tani ne liceun ushtarak KULELI jane dipllomuar 2 Presidente, 8 shefa shtabi te rrepublikes Turke, 16 komandant te pergjithshem te forcave tokesore dhe 22 Gjenerele Armade...


EDUKMI:
Ne liceun ushtarak KULELI duke filluar nga viti Hazerllekut, nxenesit studjojne 4 vjete. Ne vitin e Hazerlekut kur nxenesit Turq mesojne Anglishten, nxenesit e huaj mesojne gjuhen Turke. Ndersa viti i I-II dhe i III si Turqit ashtu edhe nxenesit e huaj mesojne te njejtat lende.Ne kete shkolle perveç nxenesve Turq, studjojne edhe nxenes qe vijne nga shtetet tjera. Si pershembull... Shqipetare, Bosna i Hersekovina, Azerbajcan, Kazakistan, Turkmenistan dhe Kirgzistan...

Per hollesi te metejshme klikoni ketu "Kuleli Askeri Lisesi"

My E-Mail Address